Vi forventer at alle købere, har sat sig grundigt ind i det at have kanin. Læs eventuelt mere om kaniner, i Danmarks Kaninavlerforenings piecer

- Når du skal hente din kanin, skal du have en transportkasse (eller papkasse) med til at transporterer den hjem i.

Ved køb af kanin fra Kurreholms kaniner, medfølger:
- Afkomsattest fra Danmarks kaninavlerforening
- Overgangsfoder
-Øremærkning*

*Kaninen bliver øremærket med avlernummer (2005) i højre øre, og et unikt nummer i venstre øre. Ved salg af kaninen, registreres købers oplysninger, således at hvis kaninen en dag bliver væk, kan vi hjælpe med at finde ud af hvem der har købt kaninen hos os.

Hvis du ikke længere kan have kaninen, tager vi den altid tilbage (uden betaling)

Reservering af kanin

Kaninunger kan først komme til nye hjem, når de er 8 uger gamle.
Hvis du ønsker at reservere en kanin, gøres dette mod betaling af depositum, på 50% af kaninens pris.
Kaninen er først reserveret, når beløbet er modtaget, og aftaling for afhentning aftalt
Ved fortrydelse, betales beløbet ikke tilbage.

Transport
Transport kan lejlighedsvis arrangeres til det meste af Danmark + Skåne.
Hvis ikke vi kan være behjælpelige på det aktuelle tidspunkt, findes der mange facebook-grupper, hvor der kan søges om transport af dyr.

Garanti
Kønsbestemmelse
Jeg giver garanti på at kaninen har det køn, som jeg har solgt den som. Jeg tjekker desuden altid unger, sammen med køber inden salget afsluttes.
Skulle jeg undtagelsesvist tage fejl, kan du altid levere kaninen tilbage, og få dine penge retur/en ny kanin

Racegaranti
Alle kaniner, solgt fra Kurreholms kaniner, er efter kaniner hvor vi kender deres ophav. Vi kender altså både forældredyrene, men ofte også længere ud i stamtræet. Alle vores kaniner er ren-racede.

Kan du ikke længere have din kanin?
Hvis din kanin er købt her, og du af den ene eller anden årsag ikke længere kan have din kanin, tager jeg altid kaninerne tilbage.
Jeg giver dog ikke pengene retur i sådan et tilfælde.

Vi sælger kun raske dyr
Vi tjekker alle vores dyr dagligt, dette gælder også de små kaninunger. Vi tjekker både deres pels, tænder og almindelig helbredstilstand.
Har vi den mindste mistanke omkring eventuel sygdom, bliver kaninen sat i isolation, og vil ikke forlade stalden før det er be/afkræftet om kaninen fejler noget.

Når kaninen flytter herfra
Når nye ejer har hentet en kanin, er dens videre trivsel og helbredstilstand altid købers ansvar. Vi betaler ikke eventuelle dyrlægeregninger ved eventuel sygdom.
Jeg vil altid gerne have at vide hvis en kanin herfra skulle blive syg - både for min egen videre avl, men også for at finde en løsning med køber. Vi giver som udgangspunkt ikke pengene tilbage, ved sygdom. Men sker det indenfor kort tid, vil vi i nogle tilfælde gerne være behjælpelige med en ny kanin.

Udstilling:
Når vi sælger en kanin, fortæller vi om den vil kunne udstilles. Dette betyder ikke nødvendigvis, at en kanin der kan udstilles vil kunne få gode point - og der vil også være en sandsynlighed for den får 00. Det betyder bare, at den som unge, ikke har nogen direkte fejl eller mangler i forhold til udstilling.